MK18 ALPHA (fullmetal) - Half Tan [Delta Armory]

screenshot_27_237299239
Nou
screenshot_27_237299239screenshot_28_456591742
1195.00 Lei
Cod produs: DA017-BKTAN  • 
Comenzi telefonice: 0751.129.900

  Livrare

Finalizeaza comanda in urmatoarele

si vei primi produsele:

  • pana la ora 16 cu (livrare gratuita)
  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 13 Lei)

  Comandă pentru cel puțin 290 Lei și ai livrare gratuită cu GLS!

Specificații

6 luni
Standard
metal
Hop-up reglabil
120 (m/s)
265 (mm)
V2 - QSC
120
Fara Blowback
Semi-Auto

MK18-ul clasic cu un guardamanți durabil Daniel Defence RIS dintr-o singură bucată, cel mai popular model. Seria ALPHA este caracterizată de construcția sa completă din metal (FULL METAL), în care întreaga armă (mânerul de prindere frontal, corpul, trăgaciul, bucla pentru curea și alte piese externe mai mici) este realizată din metal.

Avantajul acestei arme este schimbarea rapidă a arcului QRS gen. 2 - schimbarea arcului fără dezmembrarea armei. De asemenea, arma dispune de Schimbarea Rapidă a Motorului cu mânerul motorului nostru de tip B5. Desigur, componentele interioare - rulmenți metalici netezi de 7 mm, role metalice durabile și levier de alimentare SHS. Lucrul exterior nu este mai prejos decât cel interior. Mânerul de prindere frontal, țeava exterioară, trăgaciul sau ochiul de prindere pentru curea sunt toate realizate din metal.

Trăgaciul CNC - Tip A, care face parte din seriile ALPHA și BRAVO, este de obicei întâlnit doar la armele upgrade sau de înaltă calitate.

Știftul este mult mai bine conceput decât alte mărci din aceeași gamă de preț, iar inserția bateriei este mult mai confortabilă.

Pe arma sunt montate șine RIS de 22 mm pentru a monta diverse accesorii. Pe șina RIS este montat un ochi de privire reglabil.

Țeava este finisată cu un filet CCW de 14 mm.

Ideal pentru începători și jucători avansați care doresc mai multe caracteristici metalice pe arma lor.

Inclus:

Arma
Magazie DMAG Mid-cap
Baterie
Încărcător
(Bateria și încărcătorul furnizate cu arma sunt doar pentru scopuri de testare, recomandăm achiziționarea unei baterii și a unui încărcător de calitate pentru arma.)

Cod QR