REVOLVER SNOWPEAK CP300 .50 11J [SPA]

screenshot_90_88553468
Nou
screenshot_90_88553468screenshot_91_206678526
549.50 Lei
Cod produs: CP300DEFENDER  • 
Comenzi telefonice: 0751.129.900

  Livrare

Finalizeaza comanda in urmatoarele

si vei primi produsele:

  • pana la ora 16 cu (livrare gratuita)
  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 13 Lei)

  Comandă pentru cel puțin 290 Lei și ai livrare gratuită cu GLS!

Specificații

6 luni
Standard
metal, ABS
Hop-up fix
11 Joule
Fara Blowback

Compania chineză Snowpeak (SPA) este activă pe piața armelor cu aer comprimat de foarte mult timp, și dintr-un motiv bun - produsele lor sunt bine fabricate și totuși mențin prețuri imbatabile.

De data aceasta, Snowpeak introduce un pistol de proiectile din cauciuc numit CP300 Defender în calibrul .50 (12.7 mm).

Acest revolver futuristic poate lansa un proiectil cu o energie de până la 11J în funcție de muniția utilizată. Este proiectat pentru a trage toate tipurile de proiectile RAM cum ar fi bilele din cauciuc, polimer, piper și paintball.

Cu toate acestea, magazia rotativă cu 6 cartușe este compatibilă cu orice proiectile non-rotunde care se potrivesc dimensiunilor camerei (12.7x18.5 mm). Magazia poate fi îndepărtată rapid folosind blocarea cu dublă față cu o suprafață aspră. Un sistem de siguranță manual, amplasat în interiorul trăgaciului de metal, previne orice descărcare accidentală.

Ca și în cazul majorității pistoalelor cu proiectile din cauciuc, acest revolver este alimentat de un singur cartuș de 12g care conține dioxid de carbon comprimat CO2. Acesta este introdus în mâner prin conicitatea înainte, iar pentru a-l activa (a-l perfora), este necesar să se înșurubeze capacul filetat manual. Atunci când cartușul este perforat, un indicator roșu la partea din spate a glisierului iese în afară. Pentru a elibera gazul rămas, pur și simplu împingeți-l înapoi.

Defenderul are o țețină rear fixă și un țețină frontală din fibră luminoasă. În cazul în care preferiți să folosiți un punct roșu, este echipat și cu o șină Weaver/Picatinny de 22mm. O a doua șină de 22mm este amplasată sub țeava pentru montarea unei lanterne sau a unui punct laser. Mecanismul intern de metal este acoperit cu un corp din polimer, datorită căruia revolverul își menține greutatea redusă.

CARTUȘE DE CO2 - Dioxidul de carbon comprimat deteriorează inelele de etanșare din interiorul armei în timp, ceea ce, în extremis, poate duce la pierderea totală a etanșeității. Prin urmare, vă rugăm să nu lăsați cartușele activate în armă mai mult decât este necesar. Adică, dacă nu goliiți întregul cartuș și știți că nu îl veți folosi pentru o perioadă, goliți-l în cazul în care. Cartușele utilizate trebuie eliminate deoarece nu sunt reciclabile.

CONȚINUTUL PACHETULUI Revolver RAM SPA Snowpeak CP300 Defender .50 11J 50 bucăți de bile de cauciuc calibrul .50 Manualul utilizatorului

 
 
Cod QR