*G36 SA-G12 EBB - tan [Specna Arms]

screenshot_34_762514231
Nou
screenshot_34_762514231screenshot_35_1250955494screenshot_33_1830666858screenshot_32_705844662screenshot_36_1804849484screenshot_37_195606293
719.50 Lei
Cod produs: SPE-01-023582  • 
Comenzi telefonice: 0751.129.900

  Livrare

Finalizeaza comanda in urmatoarele

si vei primi produsele:

  • pana la ora 16 cu (livrare gratuita)
  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 13 Lei)

  Comandă pentru cel puțin 290 Lei și ai livrare gratuită cu GLS!

Specificații

6 luni
Standard
metal, ABS
Hop-up reglabil
Cu Blowback
Hi-cap

Replica SA-G12 EBB carabină

Cunoscuta marcă de airsoft Specna Arms prezintă seria SA-G! Replicile SA-G, datorită nivelului lor de lucrare, pot concura cu încredere cu replicile de la producătorii de top. Seria G este formată din carabine în mai multe configurații interesante, inclusiv modele echipate cu un scut integrat, colimator, bipod sau mânere frontale în sistemul KeyMod.

Replica, la fel ca și originalul, este fabricată din polimer foarte durabil, metal și în zonele cele mai critice, oțel (astfel toate șuruburile, bolțurile și montura tactica sunt din oțel). Replica este echipată cu o șină RIS frontală de 22mm (sus, jos și laterale).

Replica se caracterizează printr-o potrivire foarte bună, fabricată dintr-un polimer mat plăcut ochiului. Componentele importante sunt conectate prin bolțuri, astfel putem schimba elemente individuale precum fanta pentru magazin. Fabricat din polimer solid, corpul replicii are numărul de serie individual, marcajele producătorului și marcajele estetice ale selectorului de foc. Partea din spate a replicii are o mânere de transport clasică cu o șină RIS de 22mm și instrumente de siguranță fixe reglabile. Replica are un șold rabatabil pe lateral, ceea ce va face mai ușor transportul și operarea în spațiile strâmte ale clădirilor. Teava metalică a replicii este încheiată cu un supresor de flacără montat pe un filet CCW de 14mm.

Inima replicii este o cutie de viteze V3 LiPo Ready, complet modificabilă și compatibilă cu piese standard, astfel încât replica poate fi reglată la voință. În locul blocului de contact clasic, replica folosește un microcontact - acest dispozitiv de eliberare îmbunătățește răspunsul mecanismului la apăsările pe tragaci, elimină posibilitatea arderii contactului și crește rata de tragere.

Replica a fost complet adaptată pentru utilizarea cu baterii de tip LiPo și LiFe. Cu o viteză inițială de descărcare de ~380 FPS garantată de arcul principal instalat de fabrică, replica este perfect adaptată pentru operațiuni la distanțe medii.

Replica folosește sistemul rapid de schimbare a arcului - Enter & Convert™. Pentru a accesa cutia de viteze, trebuie doar să scoateți bolțul situat la mecanismul de blocare, apoi să trageți piesa de blocare a mecanismului. Astfel aveți acces la ghidul arcului principal, care poate fi extras rapid și ușor prin partea din spate a cutiei de viteze. Acest lucru permite ajustarea rapidă și eficientă a puterii replicii în funcție de condițiile așteptate pe terenul de joc, fără a avea nevoie de acces la un atelier sau la o gamă largă de unelte specializate. Schimbarea întregului arc durează 45 de secunde și necesită doar un șurubelniță.

Replica, la fel ca și originalul, este proiectată pentru a fi utilizată atât de persoanele dreptaci, cât și de cele stângaci, datorită selectorului de foc dublu.

Replica prezintă o soluție interesantă în formă de sistem EBB (Electric Blow Back), acest sistem mișcă glisiera, crescând realitatea prin aducerea sa mai aproape de omologul său inflamabil. Acest sistem poate fi ușor dezactivat prin desurubarea ghidajului special care leagă pistonul de glisiera falsă.

Kit-ul include un magazin Hi-Cap cu o capacitate de 350 de bile.

Fiecare replică trece printr-o inspecție de zero, încă în fabrică, confirmată printr-un certificat special cu un hologram și un număr de serie individual atribuit fiecărei replici.

Kit-ul nu include o baterie sau un încărcător.

Kit-ul include:

- replică
- magazin

Cod QR