*Grenada cu temporizator de capacitate mare, acționata de arc [T238]

t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered
Nou
t238-large-capacity-timer-grenade-spring-poweredt238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_1t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_2t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_5t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_3t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_7t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_4t238-large-capacity-timer-grenade-spring-powered_6
154.90 Lei
Cod produs: T238-LCG  • 
Comenzi telefonice: 0751.129.900

Livrare

Finalizeaza comanda in urmatoarele

si vei primi produsele:

  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 15 Lei)
  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 28 Lei)

  Comandă pentru cel puțin 290 Lei și ai livrare gratuită cu GLS!

Specificații

6 luni
Standard
Hop-up reglabil
Fara Blowback

Caracteristici:

Material de înaltă calitate: Coaja este fabricată din material mixt ABS și PC, iar grosimea este mărită, ceea ce face produsul mai rezistent la deteriorare în jocurile de război.

Arc de întărire înalt elastic: permite împingerea cu putere a încărcăturii.

Materialele utilizate sunt toate materiale prietenoase cu mediul și nu vor provoca daune corpului uman și mediului.

Designul de ieșire în spirală: Bazat pe prima generație, ejectarea internă este schimbată într-o ieșire rotativă în spirală, care poate fi împrăștiată în toate direcțiile și trage mai uniform.

Design cu explozie întârziată: poate controla jucăria să explodeze în câteva secunde fără a exploda în momentul coliziunii.

Cu o gamă mai largă de scenarii și mai sigur de utilizat, poate rula către podea și rostogoli timp de câteva secunde înainte de a exploda.

Tactici variate: Adaugă diferite accesorii în diverse jocuri de război pentru a satisface nevoile tactice ale jucătorului și pentru a îmbunătăți jucabilitatea jocului de război, în loc să tragi doar.

Distanța de ieșire este de aproximativ 5 metri; distanța maximă a diametrului de luptă.

Metoda de umplere: poate fi încărcată cu bile BB, bile gel, săgeți nerf, bile nerf rival, etc.

Capacitate mare de încărcare: poate transporta 250+ bucăți bile gel de diametru de 7 mm sau cel puțin 15 bucăți bile nerf rival sau 300 bile airsoft.

Specificații:

Culoare: Gri + Galben Material: ABS + PC Ambalare: Cutie de carton Pachetul include:

Accesoriu tactic X1 Pungă mică cu accesorii X1 Avertisment: este extrem de important să purtați ochelari de protecție în timpul operațiunii de încărcare și utilizare.

Cod QR